سفارش تبلیغ
صبا ویژن
http://up.p30room.ir/uploads/138697527378971.jpg
مصرف مال
یکشنبه 91/10/17 ساعت 10:15 عصر | نوشته ‌شده به دست | ( نظرات )

بسم الله الرحمن الرحیم

امیرالمومنین علی علیه السلام فرمود:« من یکتسب مالا من غیر حله یصرفه فی غیر حقه ؛ هر کس مالی را از غیر راه حق و حلال به دست آورد، به مصرف ناحق صرف خواهد کرد.»

 

پندهای حکیمانه 2 به نقل از غرر و درر آمدی، ط نجف، ص 290.



برچسب‌ها: پندهای حکیمانه

همراهی سرور در قبر
یکشنبه 91/10/17 ساعت 9:55 عصر | نوشته ‌شده به دست | ( نظرات )

بسم الله الرحمن الرحیم

از امام ما حضرت صادق علیه السلام روایت شده که فرمود: «وقتی مومن از قبرش بیرون رود از وی مثالی از قبورش بیرون می آید. » تا اینکه فرمود- پس مثال می گوید: «من سروری هستم که در دلهای برادرانت در دنیا وارد می کردی، از آن خلق شدم تا تو را بشارت دهم و وحشت تو را به انس بدل کنم».

پندهای حکیمانه 2 به نقل از عیون مسائل نفس و شرح آن، ج 2 ص 371.



برچسب‌ها: پندهای حکیمانه

درایت مقام معظم رهبری
یکشنبه 91/10/17 ساعت 8:17 عصر | نوشته ‌شده به دست | ( نظرات )
در نشست تقدیر از دست اندرکاران تولید فیلم های تلویزیونی حماسه 9 دی عنوان شد:
فتنه 88 با درایت و تدبیر مقام معظم رهبری خاموش شد و دست دشمنان اسلام بیش از پیش رو شد.

 به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون باشگاه خبرنگاران حاضر در محل، مراسم تقدیر از دست اندکاران تولید فیلم های تلویزیونی حماسه 9 دی  عصر امروز در سالن مذاکرات مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد.

علی دارابی معاون سیمای جمهوری اسلامی ایران ضمن تشکر و تقدیر از عوامل برنامه ساز حماسه 9 دی گفت: در فرصتی که پیش روی عوامل برنامه ساز گذاشتیم، خوشبختانه تله فیلم های "ابابیل"، "مسیر روشن"، "فاصله کانونی" ویژه حماسه 9 مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.

وی بااشاره به اتفاق بزرگ 9 دی تصریح کرد: در 9 دیماه 88 اتفاق و انقلاب بزرگی رخ داد و به دنبال جریان انتخابات، شبکه های معاند جمهوری اسلامی از جمله "بی بی سی فارسی" بنا به درخواست استعمار پیر باهدف تخریب ایران پیش رفتند که با لطف الهی و مقام معظم رهبری با شکست روبرو شدند      

دارابی ادامه داد: بزرگترین خواسته انگلستان (استعمار پیر)، تخریب ایران و گرفتن حق رای از مردم ما بود که فتنه آن ها با درایت های رهبر معظم انقلاب اسلامی با شکست روبرو شد.

معاون سیما اظهار داشت: انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی(ره) در پرتو دین اسلام پیروز شد و مردم کشور ما برعکس دیگر کشورها آزادی کامل در مجلس و حق رای خود دارند.

    دارابی با اشاره به افرادی که دچار توهم شدند، ابراز داشت: عده ای دچار توهم شدند و با فتنه 88 همراه شده که برخی به اشتباه خود پی بردند.      

وی با اشاره به انتخابات سال 76 اظهار داشت: در انتخابات سال 76 حجت الاسلام والمسلمین ناطق نوری بازنده شد ولی او اولین کسی بود که به برگزیده انتخابات تبریک گفت و او را همراهی کرد      

معاون سیما با اشاره به تصویر کشیدن همه اتفاقات سال    88 در این سه تله فیلم افزود: خوشبختانه بازی ها، نگارش فیلمنامه، کارگردانی و تلاش همه دست اندرکاران برنامه ساز حماسه 9 دی به خوبی درخشید و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت.

وی تصریح کرد: با اراده و خواست مردم رای ها از صندوق بیرون آمد و بزرگترین گناه نابخشودنی افراد فتنه  88 اتهام زدن به ناسالم بودن انتخابات است.

معاون سیما با اشاره به جشنواره فیلم های تلویزیونی 9 دی اظهار داشت: امیدوارم بتوانیم تا سال 92 جشنواره فیلم های تلویزیونی حماسه 9 دی رابرگزار کنیم تا دشمنان اسلام خوار شوند.

وی در خصوص بیش از 75 عنوان برنامه تلویزیونی ابراز داشت: بیش از 75 عنوان برنامه، فیلم های تلویزیونی در خصوص حماسه 9 دی را در قالب برنامه های مستند، گفتگو محور، میزگرد، نمایشی و .. داشتیم که امیدوارم برای سال 92 عوامل برنامه ساز با آثاری متفاوت برای مبارزه با دشمنان اسلام به میدان آیند.

* تولیدات نمایشی مراحل دشواری را طی کرد

همچنین مهدی فرجی مدیر شبکه یک سیماگفت: تولیدات نمایشی مراحل دشواری را طی کرد ما در سال 88 فتنه بزرگی را از سوی قدرت های جهانی شاهد بودیم.

وی افزود: خنثی کردن فتنه های دشمن به رهبری امام خامنه ای و سرکوب غربی ها جمهوری اسلامی ایران تا سال های آینده بیمه کرد.

فرجی با اشاره به خلق 3 اثر ویژه حماسه 9 دی اظهار داشت: برای حماسه 9 دی3 تله فیلم ساخته شد و خوشبختانه به دنبال آن مردم تشکر خاصی از دست اندرکاران این برنامه ها و صدا و سیما داشتند


*فصل جدیدی در ژانر سیاسی آغاز شده است

همچنین، مجید زین العابدین مدیر شبکه 3 سیما گفت: با ساخت این برنامه ها و درایت معاون سیما، فصل جدیدی در خصوص ژانر سیاسی آغاز شده است.

وی ادامه داد: این 3 تله فیلم موضوع روز را به تصویر کشیدند که همه این درایت ها رامدیون "دارابی" معاون سیما و دستوری که وی به مدیران ابلاغ کردند، هستیم.

زین العابدین تصریح کرد: تله فیلم "فاصله کانونی" یک کار جهادی بود که نگارش، پیش تولید و ساخت آن حدود 33 روز زمان برد و خوشبختانه همه قوم ها توانستند با آن همراه شوند.

*حماسه 9دی باید به نسل های دیگر انتقال یابد

همچنین محمدرضا شریفی مدیر گروه تله فیلم شبکه 3 سیماگفت: وقتی بحث حماسه 9دی ماه می شود، همه حوادث در ذهن همه ما مرور شده و این اتفاقات باید به نسل های آینده منتقل شود

وی افزود: وقتی در مورد یک وحدت ملی صحبت می کنیم پی به اهداف دشمنان اسلام می بریم و با داشتن وحدوت کلمه وبه قول فرمایش مقام معظم رهبری توانستیم چشم دشمنان خود را کور کنیم


*خاموش کردن فتنه دشمن انقلاب بزرگی بود

همچنین حسن اسلامی مهر رئیس مرکز سیما فیلم گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، حماسه 9 دی ماه و خاموش کردن فتنه دشمنان، انقلاب دیگری بود.


وی ادامه داد: امیدوار سال دیگر با ساخت آثاری قوی تر، پاسخگوی نیاز مخاطبان باشیم

*خوشحالم که در خدمت مردم بودم

همچنین جعفر دهقان بازیگر تله فیلم "فاصله کانونی" گفت: خوشحالم که این اتفاق همه ما را دور جمع کرد و از دست اندر کاران صدا وسیما سپاسگذارم.

وی ادامه داد: هرچند نقش من کوتاه بود ولی از اینکه در خدمت مردم بودم، افتخار بزرگی است.

شایان ذکر است،، در ادامه این مراسم "غلامحسین آخوند پور" تهیه کننده و کارگردان تله فیلم "مسیر روشن"، "سام درخشانی" بازیگر، "محمدرضا شریفی" مدیر گروه تله فیلم شبکه 3 سیما، بهمن گودرزی کارگردان "فاصله کانونی" و دیگر عوامل از صدا و سیما و نیز دارابی معاون سیما تشکر کردند.

گفتنی است، در پایان این مراسم از محمد کاظم کاظمی مدیر گروه فیلم های تلویزیونی شبکه یک سیما، غلامحسین آخوندپور تهیه کننده و کارگردان "مسیر روشن"، مهدی سجاده چی نویسنده، سام درخشانی و حسین سلمانی از بازیگران این تله فیلم تقدیر شد و به دنبال آن، از عوامل "فاصله کانونی" که عبارتند از، محمدرضا شریفی مدیر گروه تله فیلم شبکه 3 سیما، مصطفی علمی فر تهیه کننده، بهمن گودرزی کارگردان سعید امینی نویسنده، سولماز آق مقامی و جعفر دهقان بازیگران و مهرداد نیک نام نویسنده تشکر ویژه ای شد و در پایان از عوامل تله فیلم "ابابیل" حسن اسلامی مهر رئیس مرکز سیما فیلم، جواد مزدآبادی کارگردان و حدیثه تهرانی بازیگر تقدیر شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران



برچسب‌ها: منافقین

سخنرانی تاریخی اسد
یکشنبه 91/10/17 ساعت 8:13 عصر | نوشته ‌شده به دست | ( نظرات )
محورهای سخنرانی تاریخی بشار اسد در خانه فرهنگ و هنر مرکز دمشق:
بشار اسد در سخنرانی مهم خود در دمشق اظهار داشت جنگ کنونی در سوریه ،‌جنگ میان ملت و تروریستهای خارجی است و در عین حال از ایران و چین و روسیه ....

به گزارش سرویس بین‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلویزیونی سوریه، سخنرانی بشار اسد رئیس جمهور سوریه درباره اوضاع این کشور و منطقه که از لحظاتی پیش آغاز شده است در  بیشتر شبکه های خبری مهم جهان مانند سی ان ان، بی بی سی،  الجزیره،‌ العربیه،‌ العالم، المنار، پرس تی وی،‌ روسیا الیوم، فرانس بیست و چهار، شبکه های تلویزیونی سوریه، الجزیره مستقیم، بی بی سی عربی، سی سی تی وی چین در حال پخش است.



بشار اسد در آغاز سخنرانی خود در خانه فرهنگ و هنر در مرکز دمشق با بیان اینکه هم اکنون تمامی خاک سوریه را مشکلاتی دربر گرفته از یافت نشدن هیچ گونه مکانی برای امنیت حتی در خیابانها و جنگل های این کشور سخن گفت.

وی در ادامه اظهار داشت؛ هم اکنون که سراسر سوریه را درد و رنج فرا گرفته، وجدان های بیداری هستند که باید به این کشور بازگشته و از پشت ابرهای سیاه نور خورشید به تمامی کشور بتابد.

اسد اظهار داشت: تحرک ملی تنها مرهم برای بهبود جراحات عمیقی است که به جامعه سوریه وارد شده و این تحرک ملی تنها گزینه برای ابقای سوریه در مرزهای جغرافیایی خود و بازگشت فرهنگ به تمامی این کشور و همه شهروندان است.

رئیس جمهور سوریه در ادامه سخنرانی خود، با بیان اینکه گروه های تروریستی و تکفیری تمامی زیرساخت های سوریه را از بین بردند، و کودکان را از ورود به مدرسه منع کردند با طرح سوالی افزود که آیا این جنایات برای قدرت است و یا درگیری بین شهروندان سوری و دشمنان آنهاست.

بشار اسد گروه های تکفیری و تروریستی را نه تنها دشمن ملت سوریه بلکه دشمن خدا دانست و افزود که آنها درصدد ایجاد انقلابی در سوریه بودند که با سد هموطنان مواجه شده و هنگامی که از اقدامات خود شکست خوردند، نقاب صلح آمیز بودن این تظاهرات را از چهره برداشتند و دست به سلاح بردند.

بشار اسد بار دیگر با طرح سوالی اظهار داشت که به زعم مخالفان سوریه انقلاب این کشور به متفکران نیازمند است آیا چنین متفکرانی هم اکنون وجود دارند؟ چه کسی این متفکران را می شناسد و چه کسی فرمانده به زعم آنها این انقلاب را برعهده دارد؟

وی در ادامه سخنان خود گفت که گروه های تکفیری در آغاز اعتراضات در پشت پرده دست به اقداماتی زدند که پس از چند وقت و با شکست طرح های آنها اقدام به عملیات های تروریستی کرده و افراد مسلحی را به سوریه وارد کردند.

وی در ادامه از همکاری برخی از مزدوران با تکفیری ها در پیاده سازی اقدامات تروریستی خبر داد.

رئیس جمهور سوریه در سخنان خود با اشاره به اقدامات برخی کشورهای همجوار سوریه اظهار داشتند؛ این کشورها در حق سوریه ستم روا داشتند و دست به کشتار ملت سوریه زدند، اما با این وجود ما قدرتمندتر از قبل به کار خود ادامه داده و این اقدامات را فراموش نخواهیم کرد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه حکومت سوریه آزاد و با حاکمیت ملی به کار خود ادامه خواهد داد، افزود: این کشور حاکمیت خارجی را قبول نکرده و این همان چیزی است که غرب را نگران کرده است. غرب و برخی کشورهای عربی به دنبال سوء استفاده از حوادث داخلی سوریه هستند که از طریق آن به مقاومت آسیب برسانند.

بشار اسد در خلال سخنرانی خود با ابراز تشکر از ایران، روسیه و چین افزود که سوریه از این سه کشور و تمامی کشورهایی که از سوریه حمایت کرده و تن به خواسته های غربی ها در جامعه بین المللی ندادند تشکر می نماید.

اسد همچنین در ادامه تصریح کرد که به معنی واقعی کلمه در جنگی که بر ما روا داشته غلبه خواهیم کرد و با قدرت در مقابل این جنگ پایداری کرده و از هموطنان و شهروندان سوری حمایت می کند.

بشار اسد همچنین از ضرورت ایجاد اصلاحات در سوریه سخن گفت و افزود که ایجاد اصلاحات و تعدیلات در کشور در یکی از دستان ما و مبارزه با تروریسم در دیگر دست ماست. 

رئیس جمهور سوریه در ادامه بااشاره به اینکه از روز اول با حل دیپلماتیک بحران سوریه سخن گفتیم، ابراز امیدواری کرد که بحران سوریه از طریق راه حلی دیپلماتیک و با کمترین خونریزی پایان یابد.


بشار اسد همچنین با طرح سوالی در مورد اینکه آیا می شود با تروریست ها و عروسک هایی که ساخته دست غربی ها هستند گفتگو کرد، افزود؛ ما با افرادی مذاکره می کنیم که بنده غرب نباشند.

بشار اسد با بیان اینکه اوضاع اجتماعی در شهرهایی همچون حمص و در آن رو بهبودی است، راه حل اساسی برای بازگشت امنیت به شهرهای این کشور را مبارزه با تروریست دانست.

رئیس جمهور سوریه در مورد گفتگوهای سیاسی در این کشور هم سخن گفت و ابراز داشت؛ حکومت سوریه آماده گفتگو با هر فرد یا حزبی است که سلاح خود را بر زمین گذاشته و به دنبال ایجاد ثبات در کشور باشد.

اسد راه حل سیاسی پایان بحران در این کشور را چندین مرحله دانست که مرحله اول آن پایبندی کشورهای مسلح کننده تروریست ها به پایان کمک تسلیحاتی و مالی خود به گروه های شبکه نظامی و تکفیری و همچنین پایان تمامی اقدامات تروریستی دانست که براساس آن آوارگان سوری به کشور بازگردند.

اسد همچنین از ایجاد مکانیزمی سخن گفت که براساس آن مرزهای سوریه امن شود و پس از آن حکمت این کشور بتواند با تمامی طیف های سوری وارد مذاکره شده و پس از آن کنفرانس گفتگوی ملی در این کشور منعقد شود.

وی همچنین مرحله دوم طرح خود را آغاز به کار نشستی فراگیر برای گفتگو براساس اتحاد سوریه و رد هرگونه مداخله خارجی در امور داخلی اعلام داشت که پس از آن همه پرسی در این کشور صورت می گیرد و حکومتی برپایه حضور تمامی طیف های سوری آغاز به کار می کند.

وی همچنین از برگزاری انتخابات پارلمانی جدید پس از همه پرسی قانون اساسی این کشور خبر داد.

مرحله سوم طرح بشار اسد حاکی از آن است که پس از پایان یافتن اقدامات اخیر دولتی جدید براساس قانون اساسی مورد تفاهم همه طیف ها تشکیل می شود و سپس نشست عمومی با موضوعیت آشتی ملی برگزار شده و پس از آن تمایم بازداشت شدگان با عفو مواجه شده و اقدامات برای بازسازی زیرساخت های سوریه از سر گرفته می شود.

رئیس جمهور سوریه در ادامه با بیان اینکه دولت کنونی سوریه را مکلف کرده است که این طرح را دنبال کند، از پیگیری تمامی مراحل این طرح تا حصول نتیجه خبر داد.

اسد همچنین در سخنان خود به مبارزه با تروریست هم اشاره کرد و افزود که ما برای مبارزه با گروه های تروریستی متوقف نخواهیم شد و افزود که هیچ گونه مدارایی با گروه های تروریستی نخواهیم داشت.

اسد در ادامه اظهار داشت که سوریه نصیحت را مورد قبول می داند اما هرگونه دیکته رفتار از سوی کشورهای غربی و برخی کشورهای عربی را نمی پذیرد.

همچنین؛ سوریه هرگونه استبداد را محکوم کرده و با هر تفسیری که از این موضوع به پایان یافتن حاکمیت مردم در سوریه می انجامد، موافق نیست و آنرا رد می کند.

بشار اسد همچنین بروز بهار عربی (بیداری اسلامی) در سوریه را نامربوط دانست و آنرا چیزی همانند حباب صابونی دانست که زود از بین می رود.

وی همچنین خون شهدای سوری را نشان دهنده دروغی بودن ادعاهای غرب در مورد بروز بهار عربی در سوریه دانست و از جوانان روستای راس العین به دلیل مانع شدن ورود افراد مسلح از طریق خاک ترکیه به سوریه قدردانی کرد.

بشار اسد در ادامه سخنرانی خود، از ارتش سوریه و هر گروه و دسته ای که از شهروندان این کشور در طول دو سال اخیر حمایت کردند، قدردانی کرد و آنچه را که طی دو سال اخیر در سوریه گذشته است، حادثه ای دردآور برشمرد.

بشار اسد در ادامه با اعلام وابستگی خود به ملت سوریه خود را یکی از مردم این کشور دانست و افزود که تمامی منصب ها از بین رفتنی هستنند و آن چیزی که باقی می ماند، تنها وطن و مردم آن است.

وی در پایان سخنرانی خود با بیان اینکه دولت و ملت سوریه دست به دست یکدیگر آینده این کشور را می سازند، نسبت به آینده سوریه ابراز امیدواری کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران



برچسب‌ها: سوریه

چگونه درس بخوانیم؟
یکشنبه 91/10/17 ساعت 8:9 عصر | نوشته ‌شده به دست | ( نظرات )
با رعایت نکاتی می توانید شرایط مناسب را برای ایجاد تمرکز و مطالعه مفید فراهم کنید.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ محل مطالعه را با دقت انتخاب کنید زیرا محیط فیزیکی تاثیر مستقیمی بر توانایی تمرکز شما دارد.

فضای مطالعه و دیوارهای اطراف آن باید خلوت و بدون پیرایه باشد، توجه داشته باشید که اندازه میز و صندلی هم مناسب شما طراحی شده باشد.

وجود دو منبع نور در محیط لازم است. همچنین لوازم موردنیاز مانند خودکار و ... را طوری در کنار خود بگذارید که کاملا در دسترس شما باشد.

حفظ آرامش و دوری از آشفتگی:

به یاد داشته باشید که تمرکز، فرآیندی ذهنی است، بنابراین اگر بدن در حالت تنش باشد کسب تمرکز مشکل خواهد بود. هر قدر آرام تر باشید، توانایی بیشتری برای کسب اطلاعات جدید خواهید داشت.

برخی از روش های کسب آرامش عبارتند از:

تنفس عمیق: با تنفس عمیق ریه ها را پر از هوا کنید، شاید فکر کنید ریه ها پر شده است، اما هنوز برای نفس کشیدن کمی جا دارند، دوباره نفس بکشید حال به آهستگی هوا را بیرون دهید و آرامش را در بدنتان احساس کنید، عمل تنفس عمیق را چند بار تکرار کنید.

خودگویی مثبت: خودگویی؛ توصیه ای است که به آرامی و به صورت ذهنی به خود می گویید. به عنوان مثال بگویید: آماده ام در این امتحان به خوبی شرکت کنم.

تعیین هدف: برای هر نوبت مطالعه هدف تعیین کنید.این اهداف باید مشخص باشند، البته در مقابل هر زمان مطالعه مدت زمانی برای استراحت نیز تعیین کنید.

مقابله با عوامل مزاحم؛ عوامل مزاحم رویدادهایی بیرونی یا درونی هستند که تمرکز را بر هم می زنند. تلویزیون، اشخاص و صداها از جمله عوامل مزاحم بیرونی اند. عوامل مزاحم درونی نیز اموری است مانند رویاهای روزانه، نگرانی ها، افسردگی، بیماری، گرسنگی، تشنگی و هیجانات دیگر.

برای کاهش عوامل مزاحم راهکارهای زیر توصیه می شود:

گنجه ذهنی: جعبه ای را تصور کنید که می توانید در آن همه موارد شخصی را انبار کنید. قبل ازشروع مطالعه هر نوع نگرانی، دل مشغولی یا هیجان را شناسایی کنید همه این افکار را درون گنجه قرار دهید و در آن را قفل کنید.

فهرست فعالیت های روزانه: اگر تکالیف زیادی دارید، انجام دادن آن ها ممکن است یکی از عوامل مزاحم درونی باشد. قبل از مطالعه، فهرست انجام کار را تهیه کنید، بعد از پایان زمان مطالعه برای رویارویی با موارد فهرست وقت بگذارید.

نه گفتن: فرض کنید وقتی را برای مطالعه در نظر گرفته اید. مطالعه در این زمان اولویت شماست اگر یکی از دوستان برای کار غیر ضروری نزد شما آمد یا به شما تلفن زد به پیشنهاد وی نه بگویید و در پایان مسئولیت پذیر باشید و صدای تلفن تان را قطع کنید و با توجه و علاقه مطالعه را آغاز کنید.

منبع : خراسان

برگرفته از باشگاه خبرنگاران



برچسب‌ها: علمی

مداوای هواس پرتی
یکشنبه 91/10/17 ساعت 8:6 عصر | نوشته ‌شده به دست | ( نظرات )
بسیاری از افراد امروزه از این مشکل رنج می‌برند. اینجا به شما می‌گوییم که چگونه با این مسئله کنار بیایید.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ برای جلوگیری از حواس پرتی های روزمره کارهای زیر را انجام دهید:
 
 به مغزتان رژیم بدهید: متخصصان معتقدندحواس‌پرتی یا توجه به مسائل دیگر اصلی‌ترین دلیل اینگونه مشکلات است و این روزها خیلی هم زیاد شده، مثلا می‌خواهید در جمعی حرف بزنید، دهانتان را باز می‌کنید اما بعد یادتان نمی‌آید که چه می‌خواستید بگویید، شاید علت این باشد که تنها چند ثانیه قبل به تلفن همراه‌تان نگاه کرده‌اید... یا مثلا رئیستان در مورد پرونده‌ای که به شما داده، سؤال می‌کند و گیج می‌شوید که چه جوابی به او بدهید، زیرا تا ثانیه‌هایی پیش مشغول چک کردن ای‌میل‌هایتان بوده‌اید، در واقع این پرت شدن حواس از یک موضوع، یکی از علت‌های اصلی گیجی و حواس‌پرتی است.»
 
اما چطور بر این مشکل غلبه کنید؟ فقط 10 دقیقه در هر روز، خودتان را از وسایل الکترونیکی مثل تلفن‌همراه، لپ‌تاپ و بازی‌ها و ضبط‌صوت‌تان دور کرده و آنها را خاموش کنید. بعد روی یک کاغذ همه مسائل مهم را که باید به خاطر بسپارید، بنویسید و این کاغذ را همراه خودتان همه جا ببرید و چندین بار در طول روز به آن نگاه کنید، می‌توانید با خودتان شرط کنید که فقط روزی 2 یا 3 بار ای‌میل‌هایتان را چک کنید و تلفن همراه‌تان را از خودتان دور نگه دارید تا وسوسه نشوید که هر دقیقه آن را چک کنید.
 
 مغزتان را تمرین دهید: همیشه چیزهایتان را گم می‌کنید و اسم افراد آشنا را به خاطر نمی‌آورید؟ این مسئله ناشی از عدم تمرکز و توجه است. اگر کلیدهایتان را گم می‌کنید ناشی از آن است که لحظه‌ای که آن را در جایی گذاشته‌اید دقت نکرده‌اید که کجا می‌گذارید. اگر اسم کسی را به خاطر نمی‌آورید، به این دلیل است که زمانی که با این فرد ملاقات کرده‌اید ذهنتان را وارد این تلاش نکرده‌اید که اسم او را به خاطر بسپارید.

اما چطور بر این مشکل غلبه کنید؟ یکی از ساده‌ترین کارها در خانه‌تان این است که جای خاصی را برای کلیدها، تلفن همراه و سایر لوازم شخصی‌تان در نظر بگیرید و همیشه آنها را همان‌جا بگذارید. در مورد سایر مسائل هم باید ذهنتان را به طور مرتب تمرین دهید تا بتواند عملکرد مناسب داشته باشد.
 

مغزتان را بیدار کنید: مغز شما برای عملکرد مناسب به اکسیژن احتیاج دارد. «وقتی خسته هستید، تنفس شما عمیق نیست و در نتیجه میزان اکسیژنی که از طریق خون به مغز می‌رسد کاهش می‌یابد و این روی عملکرد مغز تاثیر می‌گذارد. همین موضوع ساده می‌تواند باعث «ذهن مه‌آلود» شود. حالت مشابه دیگر اضطراب و ناراحتی است که باعث می‌شود تنفس به صورت ایده‌آل انجام نشود و فرد تند‌تند و غیرعمیق نفس بکشد یا تنفس خود را حبس کند، نتیجه همه این حالت‌‌ها،  نرسیدن اکسیژن به مغز است.»

 اما چطور بر این مشکل غلبه کنید؟ورزش کردن بهترین راه‌حل ممکن برای رساندن حد ماکزیمم اکسیژن به مغز است، اگر تازگی‌ها خیلی فراموشکار شده‌اید یک برنامه ورزشی منظم و نه خیلی سخت و طاقت‌فرسا، برای خودتان تدارک ببینید، حتی می‌توانید یک برنامه پیاده‌روی چنددقیقه‌ای روزانه در نظر بگیرید و بعد از مدتی متوجه شوید که ذهنتان چقدر شفاف‌تر و دقیق‌تر شده است.

منبع: برترین ها
برگرفته از سایت باشگاه خبرنگاران


برچسب‌ها: علمی

تمیز کردن داخل اتوبخار
یکشنبه 91/10/17 ساعت 8:3 عصر | نوشته ‌شده به دست | ( نظرات )
احتمالا متوجه شده‌اید که هرچند وقت یکبار هنگام صاف کردن چروک‌های لباس روی آن رد به جا می‌ماند.
به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ هرچند وقت یکبار داخل اتو بخار را با سرکه تمیز کنید.
 
احتمالا متوجه شده‌اید که هرچند وقت یکبار هنگام صاف کردن چروک‌های لباس روی آن رد به جا می‌ماند. این مسئله به دلیل مواد معدنی یا ذرات داخل اتو یا چسبیده به صفحه آن است. در این صورت هر چند وقت یک بار آن را به روش زیر تمیز نمایید.
 
وسایل مورد نیاز:آب، سرکه سفید،دستمال یا حوله

1- داخل اتو بخار، مقدار مساوی آب و سرکه بریزید.

2- اتو را روی یک پارچه یا حوله تمیز بگذارید به طوری که به صورت ایستاده باشد. مراقب باشید اتو روی پارچه نیفتد.

3- اتو را روی بخار تنظیم کنید. بگذارید آب و سرکه کاملا بخار شود.

4- مخزن اتو را با آب پر کنید.

5- اتو را در حالت ایستاده روی حوله قرار دهید تا آب کاملا بخار شود.

6- 10 دقیقه صبر کنید سپس بدنه فلزی را با یک دستمال تمیز و مرطوب پاک کنید. مراقب دست خود باشید، اتو هنوز داغ است. بهتر است پارچه را هنگام تمیز کردن چند لایه تا کنید.

7- در صورت درآمدن مخزن آب، آن را یک یا دو بار با آب بشویید. بگذارید در معرض هوا کاملا خشک شود.

 
منبع: همشهری
مطالب مرتبط :


برچسب‌ها: علمی

نامزدهای رنگارنگ اصلاح طلبان
یکشنبه 91/10/17 ساعت 7:55 عصر | نوشته ‌شده به دست اBasij | ( نظرات )
انشقاق بیشتر در میان اصلاحات
طیف های تندرو و فعال در فتنه 88 که هم اکنون در شرایط انزوا به سر می برند، در پروژه تحریم انتخابات مجلس، شکست سختی را متحمل شدند و اکنون نگرانند که در انتخابات آینده منزوی تر شوند.


"عماریون"-یک عضو حزب منحله مشارکت نسبت به انشقاق بیشتر در میان جبهه اصلاحات هشدار داد.
نجفقلی حبیبی با اشاره به تحرکات برخی اصلاح طلبان برای تکثیر «مجمع نخبگان اصلاح طلب سراسر کشور- مناسک» گفت: هنوز درباره این طرح بحثی در شورای هماهنگی جبهه اصلاحات مطرح نشده است، اما دوستان باید مراقبت کنند که شکاف ها بیشتر نشده و طرح مناسک منجر به جدا شدن آقای کواکبیان از اصلاح طلبان نشود، چرا که این به ضرر خودشان خواهد بود.
وی که با ایسنا مصاحبه می کرد، در عین حال گفت: شنیده ایم که برخی تلاش هایی می کنند که جریان بدلی اصلاح طلب را درست کنند، امیدوارم دوستان ما مراقب باشند تا در این دام ها نیفتند و در مورد آقای کواکبیان چنین اتفاقی پیش نیاید.
طیف های تندرو و فعال در فتنه 88 که هم اکنون در شرایط انزوا به سر می برند، در پروژه تحریم انتخابات مجلس، شکست سختی را متحمل شدند و اکنون نگرانند که در انتخابات آینده منزوی تر شوند. به همین دلیل طیف یاد شده، گروه ها و اشخاصی را که در صدد جدا کردن حساب خود و حضور در انتخابات برمی آیند، مورد اتهام و ترور شخصیت قرار می دهند و برچسب هایی نظیر اصلاح طلب بدلی، عامل نهادهای امنیتی و... را به آنها می چسبانند.
همزمان داریوش قنبری که در مجلس هشتم سخنگویی فراکسیون اصلاح طلبان را بر عهده داشت به نامزدی حسن روحانی تمایل نشان داده و گفته است: اگر نظر آقای خاتمی بر کاندیداتوری حسن روحانی مثبت باشد، قطعاً ایشان مورد حمایت اصلاح طلبان قرار خواهد گرفت.
وی به آریا گفته است: اگرچه در مقاطعی آقای حسن روحانی را به عنوان یک شخصیت اصولگرا می شناختند اما موضع گیری های اخیر ایشان به اصلاح طلبان نزدیک است و در مجموع این موضع گیری ها قطعاً در کسب پایگاه در میان اصلاح طلبان تأثیر خاص خودش را خواهد داشت.
قنبری تأکید کرد: از آنجایی که در شرایط فعلی اصلاح طلبان تشکل چندانی ندارند بنابراین گزینه نهایی اصلاح طلبان از زبان آقای خاتمی اعلام می شود و تا زمانی که ایشان اعلام نظر قطعی نکند کاندیدای اصلاح طلبان مشخص نخواهد شد.
این نماینده اصلاح طلب مجلس هشتم ادامه داد: در صورت حمایت اصلاح طلبان از کاندیداتوری حسن روحانی احتمال موفقیت ایشان در انتخابات بالا خواهد بود البته آقای روحانی ظرفیت تشکیل دولت وحدت ملی را نیز دارد زیرا ایشان در مجموع شخصیت معتدلی است با این حال صادق زیباکلام چند روز پیش در مصاحبه ای اعلام کرد: چهره و شخصیت ایده آل از نظر من که اصلاح طلبان می توانند پشت او قرار بگیرند آقای ناطق نوری و در مرتبه بعدی آقای قالیباف است. آقای ناطق نوری تا به الان که آخر آذر هستیم نگفته که می خواهد نامزد ریاست جمهوری شود، برعکس گفته که نامزد نخواهد شد؛ آقای ناطق نوری چهره ای اصولگرا اما تا حدودی مستقل است و می تواند یک دولت میانه رو، معتدل و در جهت آشتی ملی کشور تشکیل دهد.
این اصلاح طلب حامی هاشمی در ادامه مصاحبه با نشریه پنجره به تخطئه مواضع تندروانه موسوی خوئینی ها پرداخت و گفت: آقای خوئینی ها نماینده همه اصلاح طلبان نیست. وقتی او می گوید نامزد اجاره ای نمی خواهیم باید از ایشان سؤال شود که آقای موسوی خوئینی ها شما مقصودتان چیست و چرا می گویید اگر ناطق نوری نامزد شود با وی نباید همکاری کنیم؟ خطاب به آقای موسوی خوئینی ها می گویم با تمام احترامی که برای شما قائلم اصلاً صحبت شما را درست نمی دانم. به ایشان می گویم آقای خوئینی ها فرض بگیریم الان مرداد سال 1392 است و نامزد اختصاصی اصلاح طلبان خاتمی، عبدالله نوری یا هر شخص دیگری که می خواهد باشد در انتخابات پیروز شده سؤال این است که دولت اصلاحات پس از مرداد 92 چه کار می تواند کند؟ پاسخ؛ هیچ کاری نمی تواند بکند چون مجلس،قوه قضائیه، صدا و سیما، احزاب و شخصیت های اصولگرا و... مخالفش هستند. آقای موسوی خوئینی ها چرا اصرار دارید که تجربه دوم خرداد 76 دوباره تکرار شود؟ چرا اصرار دارید دولت اصلاحات بیاید بدون اینکه پیشرفتی کند. اگر آقای ناطق نوری رئیس جمهور شود خیلی بیشتر می تواند به اصلاح طلبان کمک کند.
زیبا کلام در مورد رابطه خوئینی ها با هاشمی گفت: آقای موسوی خوئینی ها کلاً چشم دیدن آقای هاشمی رفسنجانی را ندارد و هر وقت پای هاشمی رفسنجانی وسط می آید ایشان مسائل قدیمی را پیش می کشد، در حالی که عالم سیاست، عالم بغض و کینه و نفرت و دشمنی نیست. آقای موسوی خوئینی ها باید به فکر دموکراسی باشد، نباید به دنبال تسویه حساب های دهه شصت، پنجاه یا حتی چهل باشد. من تردید دارم که اساساً دموکراسی برای آقای موسوی خوئینی ها اهمیتی داشته باشد یا این مسئله برای وی مهم باشد، به همین خاطر ایشان به دنبال راه حل ها و فرمول هایی که دموکراسی را در ایران تحقق ببخشد نمی رود... او در کل برای خاتمی هم تره خرد نمی کند.

منبع: سایت عماریون



برچسب‌ها: سیاسی

رضاخان دوم و رؤیاهایش - قسمت اول
یکشنبه 91/10/17 ساعت 1:56 عصر | نوشته ‌شده به دست اBasij | ( نظرات )

قسمت اول - رضاخان دوم

نکته در مورد بیانیه 16 بندی ربع پهلوی/

روز شمار حمله به ایران را در برنامه خودشان گنجانیده بودند. حتی جناب آقای نوری زاده که اتفاقاً از طرفداران علی حضرت ربع پهلوی نیز بودند، خانم کاندولیزا رایس را با لقب «کاندی جان»!!! خطاب نموده و از این که چرا بوش و «کاندی جان» ایشان در حمله به ایران تعلل به خرج می دهند، گله و شکایت داشتند.

 

گروه سیاسی ـ آرمین عبدی تبریزی*: بازهم به دنبال برخی اتفاقات داخلی و خارجی آقای رضا پهلوی دوّم به این فکر افتاد که از این آب گل آلود، ماهی تاج و تخت از دست رفته را بگیرد. در همین راستا مجدداً دست به کار شد و به تهیه و تنظیم بیانیه ای 16 ماده ای دست زد که بنا به دلایلی لازم است به بررسی آن بپردازیم.
 


به گزارش بولتن نیوز، لزوم بررسی آن نیز از این جا نشأت می‌گیرد که جناب آقای رضا خان دوم، میراث دار سلطنتی است که در طول آن هزاران اتفاق ریز و درشت افتاده است و ایشان همانگونه که خود را میراث دار تاج و تخت می‌دانند و مشروعیت سیاسی خود را از آن جا تامین می‌کنند باید میراث دار اعمال پدر و پدر بزرگ خود نیز باشند و در عین حال بتوانند با شهامت و از خود گذشتگی در رسانه ها حاضر شده و اعمال پدران خود را مورد بررسی قرار داده و قبل از هر گونه ادعای تاج و تخت از دست رفته، به خیانت ها و جنایت های خاندان پهلوی اعتراف نمایند. در غیر این صورت، حتی به عنوان یک شهروند عادی این سرزمین هم حق اظهار نظر ندارند زیرا این سرزمین از آن کسانی است که دستشان به خون فرزندان مردم آغشته نشده است، نه کسانی که از خون جوانان وطن به نان و نوایی رسیده‌اند.

در توضیح موضوع فوق الذکر سوالی از آقای رضا خان دوم داشتم و آن این که اگر شما فرزند محمد رضا نبودید، فرق شما با جوانان هم سن و سال خودتان در این کشور چه بود که با هزاران مشقت و جان کندن، تکه نانی برای سفره‌ی خالی خانواده‌ی خود فراهم کرده‌اند؟

 

اگر سلطنت و ریاست بر ملت را فره ایزدی و عطیه‌ی خداوندی می‌دانید و معتقدید که حق شما خورده شده است، بهتر است بدانید که شما به غیر از نوه‌ی یک غاصب تاج و تخت بیشتر نیستید و پدرانتان برای حفظ این تاج و تخت پوشالی غصب شده دستشان را به خون هزاران جوان و پیر این سرزمین آلوده ساختند.

 

اگر هر یک از مردمان زحمت کش این سرزمین به جای شما، میراث دار چنین جنایاتی بود، به گوشه ای می‌خزید و از فرط خجالت و حجب و حیا، حاضر نمی‌شد حتی در روی هم وطنان خویش نگاه کند تا چه رسد به این که ادعای ارث و میراث نیز داشته باشد. به هر حال به مفاد اعلامیه‌ی 16 ماده ای منشور «شورای ملی ایران» که رضا خان دوّم از امضاکنندگان و تهیه کنندگان آن است نگاهی می‌اندازیم با ذکر این نکته که آقای ربع پهلوی دیر یا زود ناچار هستند تا نسبت به مواردی که ذکر خواهد شد ابراز انزجار و برائت نمایند تا لااقل به عنوان یک شهروند ایرانی از حقوق سیاسی و اجتماعی در داخل ایران بهره مند شوند. هر چند که برخی از بادمجان دور بشقاب چین های از وطن گریخته هنوز هم در رویاها و توهمات شبانه‌ی خود ایشان را فرزند اهورایی ایران، شاهزاده، شاه و ... می‌دانند.

 

همچنین باید متذکر شد که این بیانیه اولین و آخرین بیانیه ای نیست که امضای ایشان در آن دیده می‌شود. اخیراً در مورد بسیاری از موارد مطروحه در ایران از دریاچه ارومیه تا وضعیت جزایر سه گانه و حتی قضیه 16 آذر! و وضعیت نان و پنیر و شیر و ... اقدام به صدور بیانیه نموده‌اند که از نقطه نظر سیاسی تجزیه تحلیل ویژه ای را می‌طلبد.

 

و اما بررسی متن بیانیه شورای ملی ایران از این قرار است:

 

  

 

1-    اعلامیه جهانی حقوق بشر (مصوبه 10 دسامبر 1948)، کنوانسیون ها و میثاق های آن 

 

اعلامیه‌ی جهانی حقوق بشر و کنوانسیون ها و میثاق های آن متن شناخته ناشده ای برای ما ایرانیان نیست. چند موضوع اساسی در این ارتباط همچنان فکر بنده را به خود مشغول داشته است.

 

اول این که ضمانت اجرایی این منشورها و کنوانسیون ها و ... چیست؟

 

دوم این که برخورد چندگانه‌ی غرب با این منشورها و کنوانسیونها چگونه قابل توجیه است؟

 

سوم این که آیا بدون ضمانت اجرایی می‌توان این شعار را قبول نمود؟ حال ضمانت اجرایی شورای ملی ایران چه خواهد بود؟ کدام یک از افراد حاضر در این شورا  دارای پیشینه‌ای سالم هستند؟

 

  

 

    2-    حفظ تمامیت ارضی، یکپارچگی ایران و همبستگی ملی ایرانیان.

 

تمامیت ارضی ایران در طول انقلاب اخیر نه تنها از بین نرفته بلکه بر خلاف دوره‌ی پهلوی که بحرین را نیز از دست دادند، رو به ترقی بوده و اقوام گوناگون در وفاق کامل به سر برده‌اند و همچنین ابعاد و جهات مرزی به دقت روشن شده و نقشه برداری گشته و در طول تاریخ ایران هیچگاه چنین دقیق و پا برجا نبوده است. البته اگر برخی از آقایانی که نامشان در میان امضاء کنندگان این بیانیه می‌باشد من جمله شخص آقای پهلوی بتوانند سر از آخور بیگانگان درآورند و موجبات تحریک اقوام نگردند.

 

  

 

3-    کشور ایران متشکل از اقوام مختلفی است که ملت یگانه ایران را تشکیل می‌دهند. ما به برابری حقوقی کامل شهروندان ایران، صرف نظر از قوم، نژاد، رنگ، اعتقادات مذهبی و سیاسی و فرهنگی اعتقاد داریم.

 

کسانی که به وجود اقوام گوناگون در یک چهارچوب جغرافیایی معتقدند نمی‌توانند آنها را تحت عنوان کلی «ملت ایران» خطاب نمایند. آیا بهتر نبود می‌نوشتید ملل ساکن در مملکت محروسه‌ی ایران؟ هر چند که نوشتن چنین متنی نشانگر غصبی بودن تاج و تخت از طرف پدران ربع پهلوی خواهد بود.

 

  

 

4-    مخالفت با هرگونه حمله نظامی خارجی علیه ایران، 

 

تا جایی که به خاطر داریم و از خارج نشینان و لابی های خود آقای ربع پهلوی در تلویزیون های برون مرزی خودمان شنیده ایم، این آقایان بارها و بارها به آمریکا پیشنهاد حمله به ایران را داده اند و در تلاش بوده اند تا ایران را نیز همانند افغانستان و یا به سرنوشت عراق دچار نمایند.

 

برای نمونه هم می توانید به خاطر آورید که کدام تلویزیونها روز شمار حمله به ایران را در برنامه خودشان گنجانیده بودند. حتی جناب آقای نوری زاده که اتفاقاً از طرفداران علیحضرت ربع پهلوی نیز بودند، خانم کاندولیزا رایس را با لقب «کاندی جان»!!! خطاب نموده و از این که چرا بوش و «کاندی جان» ایشان در حمله به ایران تعلل به خرج می دهند، گله و شکایت داشتند.

 

حالا برخی از همین لابی های فشار برای حمله به ایران، در کنار آقای ربع پهلوی از مخالفت خودشان به حمله به ایران دم می زنند. جناب آقای پهلوی، اگر کسی قصد حمله به ایران را داشته باشد، جوانان وطن حاضر به ایثار و فداکاری هستند اما راضی به کرنش در مقابل شما نخواهند بود. ... ادامه در قسمت دوم



برچسب‌ها: منافقین

رضا خان دوم و رویاهایش
یکشنبه 91/10/17 ساعت 1:55 عصر | نوشته ‌شده به دست اBasij | ( نظرات )

قسمت دوم - رضاخان دوم

 

  

 

5-    آشتی ملی به معنای طرد خشونت و انتقام جویی و تاکید بر اجرای عدالت از مجرای قانونی با رعایت موازین حقوق بشر.

 

اتفاقاً آشتی ملی در هر زمانی برای مملکت ایران لازم بوده و هست به شرط این که افرادی مثل آقای ربع پهلوی ابتدا بپذیرند که خانواده‌ی ایشان تا چه حد در بر هم خوردن وفاق ملی سهیم بوده‌اند و بپذیرند که خاندان پهلوی چه جنایت هایی مرتکب شده‌اند و سپس شهامت عذر خواهی داشته باشند و ...

 

  

 

6-    جدایی دین از حکومت همراه با تضمین آزادی همه ادیان و باورها.

 

جدایی دین از حکومت شعار بسیار جالبی است اما در عمل نمی‌تواند قابلیت تحقق یابد. پدر ایشان و پدر بزرگ ایشان تلاش بسیاری را معطوف داشتند تا دین را از حکومت جدا نمایند اما اراده‌ی مردم بر آن بود تا دین بر حکومت نظارت داشته باشد. در طول قرن های گذشته هرگاه سیاستمداران خواسته‌اند حکومت را از دین پاکسازی کنند، بلافاصله مردم، دین را از حکومت ایشان پاکسازی کرده‌اند. بگذارید راحت تر بگویم در کشوری مثل ایران، این حکومت نیست که دین را انتخاب می‌کند بلکه این دین است که نوع حکومت را مشخص می‌کند. بنابراین سنگر گرفتن در پشت چنین شعارهای عوامفریبانه ای هیچگاه نخواهد توانست شما را به مقصد و مقصود برساند. بگذریم از این که آن همه مخالفت پدرانتان با دین به کجا منتهی شد؟

 

  

 

7-    لغو مجازات اعدام و منع هر نوع شکنجه.

 

کسی که از لغو اعدام و شکنجه صحبت می‌کند بایستی خودش پاکترین شناسنامه را داشته باشد. متاسفانه در شناسنامه‌ی پهلوی، اعدام، تجاوز، خیانت، شکنجه و ... به فور یافت می‌شود. شما بهتر است ابتدا در خصوص این موارد پاسخگوی تاریخ باشید و خجل از اعمال پدرانتان سر در گریبان تفکر فرو برده و به دنبال راهی باشید تا آتش خانواده های مصیبت دیده از ظلم پدرانتان را فرونشانید.
  

 

8-    آزادی اندیشه و بیان، آزادی مطبوعات و رسانه ها در سراسر ایران، آزادی تشکل احزاب، اتحادیه های صنفی کارگران و صنعتگران مستقل و همچنین به رسمیت شناختن سندیکای کارگری مستقل و حق اعتصاب کارگران و کارمندان.

 

در همین خصوص نیز هیچ مورد و مصداقی به غیر از حزب دست ساز و حکومت پرورده‌ی رستاخیز سراغ نداریم که در دوران هر دو پهلوی مراعات شده باشد. فرار نخبه ها، قتل و اعدام صاحبان فکر، بستن و حمله به دفاتر احزاب، شکستن اعتصابات کارگری و به خاک و خون کشیدن آن، از بین بردن اتحادیه و سندیکاهای کارگری و ... همه و همه ثبت در کارنامه آزادی خواهی! و آزادی گستری! خاندان پهلوی می باشد.

 

  

 

9-    برابری حقوق زنان با مردان در تمام عرصه ها همانند سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی.

 

اگر منظورتان برابری زن و مرد در کاباره ها و میکده های حضرت ابوی گرامیتان باشد که ما آن را خیلی وقت است پشت سر گذاشته ایم اما اگر منظورتان تساوی حقوقی مردان و زنان باشد، اگر کمی به دقت توجه کنید زنان همپای مردان کار می‌کنند، از حقوق و بیمه و ... برخوردارند، در مناسبات سیاسی و اجتماعی حضور دارند. تنها فرق این دوره با دوره‌ی شما در این است که از زن به عنوان ابزاری در راستای برآورده نمودن امیال جنسی استفاده نمی‌شود.

 

  

 

10- تحقق و اجرای حقوق و منافع کودکان بر اساس پیمان نامه بین المللی حقوق کودک 20 نوامبر 1989.

 

به لحاظ حقوق کودکان، آیا در ایران امروز یک کودک همانند کودکان دوره‌ پهلوی اول و دوم محروم از درس مانده است؟ از بهداشت چطور؟ حقوق کودکان در ایران امروز بسیار بهتر از حقوق کودکان در دوران دو پهلوی رعایت می‌شود. تحصیل، مراکز بازی، سرگرمی، فعالیت در نهادهای اجتماعی – فرهنگی و ... واقعیت های امروزین کودکان ما است وگرنه ما که در دوره ابوی شما کودک بودیم چاره ای جز کار در پشت دار قالی نداشتیم.

 

  

 

11- پذیرش اصل ساختار حکومت غیرمتمرکز مبتنی بر تقسیم قدرت میان بخش های مختلف کشور، با فراهم نمودن زمینه مشارکت مستقیم مردم مناطق مختلف ایران از طریق ایجاد ـ نهادهای دمکراتیک محلی ـ جهت اداره امور سیاسی (انتخاب مسئولین محلی)، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی محلی خود، 

 

 مسئولیت های اصلی دولت مرکزی از جمله شامل امور زیر خواهد بود: 

 

 -      سیاست اقتصادی کلان کشور همانند تقسیم عادلانه درآمد ملی، مدیریت منابع زیرزمینی، چاپ و ضرب پول واحد ملی کشور، 

 

-      پدافند ملی (حفاظت از مرزها و تمامیت ارضی توسط نیروهای نظامی)، 

 

-      تعیین خط مشی های کلان در سیاست خارجی، امضای عهدنامه ها و قراردادهای بین المللی که بر عهده قوه قانون گزاری ملی است . 

 

-      تعیین حداقل استانداردهای بهداشتی و آموزشی در سطح ملی.

 

متن فوق که ظاهراً معنی فدرالیسم را دارد اگر به صورت زبان عامیانه در آید این معنی را می‌دهد که شما می‌خواهید تمرکز سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و ... را از پایتخت به همه نقاط ایران تسری بدهید اما در زیرشاخه های این ماده تصریح کرده‌اید که کلیه منابع زیرزمینی، چاپ و ضرب پول و ... در انحصار مرکز خواهد بود(یعنی اقتصاد منحصر به پایتخت است). پدافند ملی و به عبارتی دیگر ارتش و نیروهای نظامی وابسته به مرکز بوده و از مرکز دستور خواهند گرفت.(یعنی به لحاظ نظامی هم همه مقدرات در مرکز تعیین خواهد شد.) سیاست خارجی اعم از پیمانها و قراردادهای بین المللی و ... در مرکز تصویب و منعقد خواهد شد.(یعنی به لحاظ سیاسی نیز حق تصمیم گیری با مرکز است) به لحاظ بهداشتی و فرهنگی نیز از مرکز خط و مشی صادر خواهد شد!. ببخشید اما با چنین تفکیک فدرالیستی که انجام داده‌اید، حتماً غیر مرکز نشینان هم مثل دوره ابوی گرامیتان، آفتابه دار شما خواهند بود!.

 

  

 

12- تفکیک و استقلال کامل قوای مقننه، مجریه و قضاییه.

 

در خصوص تفکیک قوا نیز راه به خطا رفته‌اید. اصولاً در هیچ یک از کشورهای کره‌ی زمین تفکیک قوا و استقلال کامل آن وجود ندارد. حتی در مهد و قبله گاه شما یعنی در آمریکا. آیا غیر از این است که احزاب حاکم می‌توانند در این مراکز اعمال نفوذ نمایند؟ در قبله گاه شما دو حزب دمکرات و جمهوری خواه به صورت دوره ای در این مراکز برسر کار آمده و قدرت را به دست می‌گیرند اما چون از یک منشاء فکری تغذیه می‌شوند پس تفکیک قوا معنایی جز تقسیم قدرت در میان دو یا چند حزب مقتدر نبوده و نخواهد بود.

 

  

 

13-  فراهم آوردن فضای آزاد و امن برای شالوده ریزی یک اقتصاد سالم با هدف افزایش توانایی های علمی و تکنولوژی کشور و ارتقای جایگاه اقتصادی ایران بر اساس توزیع عادلانه ثروت به منظور استقرار عدالت اجتماعی و بالابردن سطح رفاه عمومی به کارگیری تجربه های اقتصادی ایران و جهان در خدمت تامین توسعه پایدار.

 

آیا معنای این ماده غیر از این است که یک برنامه ریزی بلند مدت خواهید کرد تا کشور را به سمت پیشرفت در همه ارکان اقتصادی، علمی و ... ببرید؟ اگر همین باشد که در حال حاضر همان برنامه پی ریزی شده و ایران 1404 دقیقاً همان ایرانی خواهد بود که شما در ذهن خود متصور شده‌اید؟ فعلاً که به لحاظ دستاورد علمی و دارویی و ... در منطقه اول هستیم تا چه شود. عجالتاً اگر اربابانتان از شما حرف شنوی دارند بفرمایید تا این همه سنگ‌اندازی در مسیر پیشرفت و ترقی ایران ننمایند، حضور شما در راس کار پیشکش تان!.

 

  

 

14- حفظ و حراست از میراث تاریخی و فرهنگی و محیط زیست ایران.

 

در دوره‌ی دو پهلوی بسیاری از میراث تاریخی ما سر از کشورهای غربی درآوردند. باز خدا را شکر در این دوره هواپیماها برای غارت فرهنگی و میراث تاریخی ما صف نکشیده‌اند. شما آنچه را که برده و یا پیشکش داده‌اید باز پس گرفته و به ایران برگردانید، ما خودمان می‌دانیم از آنها چگونه مواظبت کنیم. راستی می‌توانید منشور کوروش را به جایگاه خودش یعنی ایران برگردانید؟ در مورد الواح موجود در آمریکا چطور؟ مگر نه اینکه پدرانتان اجازه‌ی خروج آنها را داده بودند؟

 

  

 

15-  ایجاد فضای آموزشی سالم با پرهیز از هر نوع تبعیض های ایدئولوژیکی و برقراری عدالت آموزشی، تسهیلات آموزشی، پژوهشی و رفاهی بطور یکسان برای همه دانش آموزان، دانشجویان و دانشگاهیان در سراسر کشور.

 

در کشور امروزین ایران هیچ کودکی محروم از تحصیل نیست مگر این که خانواده اش راساً و شخصاً مانعی تولید نماید. بسط مراکز آموزشی تا دهات دور افتاده، تاسیس دانشگاه حتی در شهرهای زیر 10 هزار نفر و ... امری قابل کتمان نیست. فضاهای آموزشی استاندارد سازی شده و محتوای آموزشی نیز بر همین اساس تغییر می‌کند فقط در این میان دیگر کسی به افتخارات، فتوحات، شکست ها و ... شاهان توجهی ندارد. محتوای کتاب ها از تصدیق بی چون و چرای عملکرد گذشتگان به سمت نقد و بررسی دلایل آن می‌رود. سهم هر فرد در تاریخ ایران روشن می‌شود و بد و خوبِ رفتار و کردارشان در بوته‌ی نقد قرار می‌گیرد. فضای فرهنگی منطبق با فضای اعتقادی مردم می‌شود و این امر طبیعتاً به مذاق شما خوش نمی‌آید. در عین حال لطفاً مطالعه کنید و ببینید چه فرقی ما بین اعتقادات و ایدئولوژی وجود دارد.

 

  

 

16-  پیگیری سیاست خارجی مسالمت آمیز و عادلانه با در نظر گرفتن منافع ملی و تعهد به حفظ صلح و امنیت در منطقه و سراسر جهان و پایبندی به پروتکل عدم گسترش سلاح های هسته ای.

 

اتفاقاً این موضوع یکی از مهمترین موضوعات مورد مناقشه‌ی ما با اربابان شماست. آن ها دوست دارند که انحصار تکنولوژی را در دست داشته باشند و همه به آن ها محتاج باشند در عین حال هیچ کشوری به چرخه‌ی قدرت آنان وارد نشود و ... کاش به اربابان خود پیشنهاد می‌دادید، این همه چوب لای چرخ کاروان پیشرفت و صلح و امنیت منطقه نگذارند. دست از نگاه غاصبانه بردارند. اقدامات تجاوزکارانه و تکیه بر قدرت نظامی را به کناری بگذارند و با حفظ احترام متقابل با ملت ها به تعامل بنشینند نه با تکیه بر قدرت نظامی و ... 

 

چنانچه ملاحظه می‌شود، آنچه تحت عنوان منشور 16 ماده ای نوشته شده است، مشتی مطالب بدون پشتوانه است که صرفاً در قالب لفاظی های سیاسی سعی دارند دست به تحمیق مردم زده و از گرده‌ی مردم سواری بگیرند. هیچ یک از مواردی که نوشته شده است، قابلیت تحقق به دست این آقایان را نداشته و نخواهد داشت. برخی از امضاء کنندگان این بیانیه از کسانی بودند که خود در راس کار بوده‌اند. برخی نیز در رویاهایشان به این موارد دلخوش می‌شوند اما هیچ یک از این آقایان نمی‌خواهند چشم خود را بر روی واقعیت ها بگشایند و اعتراف کنند که این انقلاب و مردم ایران در مسیر ترقی و پیشرفت قرار گرفته است و اگر کمبودی در این میان به چشم می‌خورد ریشه در دشمنی های برخی افراد و کشورها و دولت ها دارد که یقین دارم به زودی آن ها نیز از پیش پای مردم ایران برداشته خواهد شد.

منبع: بولتن نیوز



برچسب‌ها: منافقین

 
لینک دوستان
دیگر موارد
کد موزیک آنلاین برای وبگاه