ساکنان یک محله ثروتمند نشین حتی دست به دامان پلیس هم شده اند و از پلیس لندن درخواست کردند تا اقدامات جدی در این مورد اتخاذ کند.
حضور جوانان ثروتمند از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس با خودوروهای گرانقیمت و لوکس، صدای اعتراض ساکنان یکی از محله های ثروتمندنشین لندن را درآورد.
به گزارش بولتن نیوز به نقل از عصر خبر، ساکنان محله ثروتمند نشین " نایتسبریگ " در مرکز لندن از حضور جوانان ثروتمند عرب که هر ساله با خودروهای لوکسی چون " بوگاتی"، " فراری " و " لامبورگینی "در این محله به شکل خطرناک رانندگی می کنند، به شدت انتقاد دارند. این صحنه ها بیشتر در نزدیکی فروشگاه های مشهور " هارودز " که تحت مالکیت قطر است، دیده می شوند.
به گزارش روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف، ساکنان این محله ثروتمند نشین حتی دست به دامان پلیس هم شده اند و از پلیس لندن درخواست کردند تا اقدامات جدی در این مورد اتخاذ کند.
ساکنان محله " نایتسبریگ " لندن پلیس را به ناتوانی در اتخاذ اقدامات جدی نسبت به این جوانان عرب ثروتمند که با خودورهای اسپورت در خیابان های این محله مسابقه می دهند، متهم می کنندد و ادعا کرده اند پلیس لندن اقدامات کافی برای جلوگیری این افراد از رانندگی خطرناک انجام نمی دهد.
روزنامه دیلی تلگراف همچنین خبر داد که شبکه چهار تلویزیون بریتانیا فیلمی مستند به نام " مسابقه دهنده های میلیونر " پخش کرده است که به نارضایتی و نگرانی ساکنان محله " نایتسبریگ " از حضور جوانان عرب در لندن می پردازد.
" جاستین داونز " یکی از ساکنان محله " نایتسبریگ " در این فیلم مستند می گوید: اگر رانندگان این خودروها انگلیسی بودند پلیس آنها را بازداشت و متهم به رانندگی خطرناک می کرد. این جوانان ثروتمند محله " نایتسبریگ " را از یک محله بسیار آرام به یک محله مسکونی جهانی و افراطی تبدیل کردند. به خیابان های مملو از فروشگاه های هارودز می آیند تا به شکلی خطرناک با خودروهایشان پز بدهند.
" عبدالعزیز راشد " 26 ساله که هر ساله چند ماهی را از عربستان سعودی به لندن می آید در این فیلم می گوید: همیشه می شنوم که اهالی این محله به حضور ما اعتراض دارند اما تاکنون اعتراض خود را به ما مطرح نکرده اند. ما خارجی هستیم و برای خوشگذارنی و نه برای ایجاد مشکلات برای دیگران به لندن می آییم. اگر کسی نسبت به چیزی اعتراضی دارد به آن احترام می گذارم و تلاش می کنم آن را برطرف کنم.
منبع: بولتن نیوز
نامه اخیر فعالان ملی- مذهبی با موضوع رابطه با آمریکا:
نمی خواهم به پروژه ای که توسط مجاهدین خلق با سیاست های آشکار جنگی شان، حمایت می شود، تعلق داشته باشم.
به گزارش بولتن نیوز به نقل از موسسه راهبردی دیدهبان، در نامهای که اخیرا از طرف جمعی از فعالان ملی مذهبی نوشته شده است موضوعات مختلفی مورد توجه قرار گرفته است. یکی ازاین موضوعات، وضعیت حقوق بشر است که نویسندگان این نامه با استناد به برخی از موارد سعی در بحرانی نشان دادن وضعیت حقوق بشر در ایران داشتهآند تا در پازل فشار بر نظام برای برقراری رابطه با آمریکا، نظام را نه مجاب بلکه مجبور نمایند.
یکی از مستندات این افراد، محکومیت ایران در دادگاه ( نمایشگاه سفارشی!) ایران تریبونال است. فعالان ملی مذهبی در نامه خود چنین آؤرده اند: «در هفته های گذشته، ایران هم در Iran Tribunal در لاهه با شهادت یکصد نفرآسیب دیده ، محکوم به «جنایت علیه بشریت» گردید .»
استناد کردن به حکم دادگاه ( نمایشگاه) ایران تریبونال در حالی صورت گرفته است که این دادگاه که از لحاظ قانونی هیچ مشروعیتی ندارد و صرفا یک بازی رسانهای محض بوده، با بودجه مستقیم کنگره آمریکا و توسط پیام اخوان [1] کلید زده شده و عمده مجریان آن نیز اعضای چریکهای فدایی خلق و بازماندگان منافقین مانند ایرج مصداقی میباشند.
کاظمیان- سحابی(عضو گروهک نهضت آزادی)- پیمان(دبیرکل جنبش مسلمانان مبارز)-
ملکی(مرتبط با منافقین)- پدرام(ملی مذهبی)- احسان شریعتی- مرداد 1389
لازم به ذکر است که این دادگاه و وابسته بودن آن به آمریکا آنچنان رسوا کننده بود که نورمنپش حقوق دان آلمانی و یکی از قضات این دادگاه، هنگامی که از ساختار واقعی و وابستگی های ایران تریبونال به منافقین مطلع می شود، استعفا می دهند. وی در استعفای خود می گوید :
"... تامین امکانات مالی و ارتباط آشکار ایرانتریبونال با ( NED)موقوفه ملی برای دمکراسی آمریکا، که من از آن اطلاعی نداشتم و تازه هم اکنون اطلاع پیدا کرده ام، مانع از ادامه حمایت از تریبونال می باشند ... نمی خواهم به پروژه ای که توسط مجاهدین خلق با سیاست های آشکار جنگی شان، حمایت می شود، تعلق داشته باشم.[1]
فعالان ملی مذهبی به حکم دادگاهی استناد کردهاند که پیام اخوان سرپرست قضات این دادگاه میباشد.. نامبرده عضو فروم امنیت بینالمللی هالیفاکس میباشد ."فوروم هالیفاکس"(Halifax International Security Forum) از جمله فوروم هائی است که برای بررسی مسائل مربوط به امنیت نظم جهانی حاکم تشکیل می شود.درشمار سخنرانان و شرکت کنندگان فوروم کسانی هستند همچون اهودباراک وزیر دفاع اسرائیل، مک کین کاندیدای سابق حزب جمهوری خواه، کاندالیزا رایس وزیر خارجه سابق آمریکا، لئون پانتا وزیر دفاع کنونی آمریکا تعداد زیادی از فرماندهان عالیرتبه ارتش آمریکا ....هستند. ترکیب این فوروم نشان دهنده وزنه سنگین سیاست های دولت اسرائیل و جناح های راست جمهوریخواهان است. پیام اخوان در شمار ایرانی تباران شرکت کننده در این فوروم و یکی از سخنرانان میباشد. وزارت دفاع کانادا، سازمان ناتو، جنرال دینامیک (General Dynamics) از بزرگترین انحصارات اسلحه سازی جهان که سازنده هواپیماهای جنگی و انواع جنگ افزارهای پیشرفته می باشد از جمله شرکای فوروم هالیفاکس هستند.
همچنین اخوان به عنوان مسئول موسسهای به نام مرکز اسناد حقوق بشر ایران در آمریکا نیز میباشد. مرکز اسناد حقوق بشر ایران در اواخر سال 2004 میلادی با کمک یک میلیون دلاری وزارت امور خارجه آمریکا در نیوهیون ایالت کاناتیکات تاسیس شد . این موسسه به صورت مستقیم و آشکار در بودجه سالیانه آمریکا ردیف بودجه اختصاصی داشته و بی بی سی نیز در مطلبی در تاریخ 15 مهر 1388 به این موضوع اعتراف کرده است. جالب آنکه همین موسسه در زمینه منافقین نیز مطالبی را منتشر کرده تا دین خود را نسبت به منافقین ادا نموده باشد.
حال سوال اساسی از فعالان ملی- مذهبی این است که آیا از وابستگی این دادگاه نمایشی اطلاع داشته اند یا خیر؟ اگر داشته اند آیا استناد به حکم این دادگاه که منافقین عمده وظیفه سندسازی آن را برعهده داشته اند ارتباط ملی- مذهبی ها با منافقین، این فرزندان خلف مهندس بازرگان را تایید نمینماید؟ قطعا نویسندگان این نامه بعد از فهمیدن عمق این خیانت، باید از ملت ایران که 17000 شهید در راه مبارزه با منافقین از دست دادهآند عذرخواهی نمایند.
منبع: بولتن نیوز
|
دوشنبه 91/10/18 ساعت 3:10 عصر | نوشته شده به دست
| ( نظرات )
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مرحوم حسن بن فضل طبرسی در ضمن وصایای پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله به ابوذر نقل می کند، پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود:
« ای ابوذر! انسان جزء متقین نخواهد بود؛ مگر اینکه هر روز خودش را با دقتی بیشتر، از محاسبه شریک مالی اش محاسبه کند و بداند این غذا از کجا آمده است؟ این مایع نوشیدنی از چه راهی تهیه شده است؟ و این لباس که پوشیده چگونه به دست آمده است؟ آیا از مال حلال است یا حرام؟ »
پندهای حکیمانه 2 به نقل از مکارم الاخلاق، فصل 5 باب 4
|
دوشنبه 91/10/18 ساعت 2:54 عصر | نوشته شده به دست
| ( نظرات )
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بدانکه کسانی که گاهی اصحاب حال می شوند، ارباب مکاشفه نمی گردند. مثلا به پیشامد واقعه و حادثه ای چون به زیارت اهل قبور رفتن، و یا مرگ کسی را دیدن، و یا در مجلس وعظ و خطابه نشستن و یا به آفاتی که روی آورده اند، و از این قبیل امور ممکن است که شخص تا مدتی حالی و سوز و گدازی و التهاب و اضطرابی داشته باشد که کم کم چون بعد عهد منسی است آن حال از او گرفته شود، این چنین افراد به مکاشفات نمی گردند.
مکاشفات روزی کسانی می شود که صاحب همت اند و دوام و استقامت در طریقة دارند.
پندهای حکیمانه 2 به نقل از هزار و یک کلمه،ج 3 ص 6-7
|
یکشنبه 91/10/17 ساعت 10:58 عصر | نوشته شده به دست
| ( نظرات )
|
بسم الله الرحمن الرحیم
امام صادق علیه السلام فرمود:
هیچ کس حرمت مسلمانان را بزرگ نشمارد، مگر آنکه خداوند حرمت وی را بر مسلمانان بزرگ داشته او را نزد مردم گرامی دارد. هر کس که بیشتر حرمت خداوند و رسول صلی الله علیه و آله بدارد، حرمت مسلمانان را بزرگتر می شمارد؛ و هر کس حرمت مسلمانان را ناچیز شمارد، پرده ایمان خویش را دریده است.
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود: از موارد تجلیل و تعظیم خداوند، محترم شمردن برادران و خویشان دینی است.
و نیز فرمود: هر کس بر کودکان مسلمان مهربانی نکند و بزرگان و پیران ایشان را محترم نشمارد، از ما نیست و هیچ مسلمانی را به جرم معصیتی خرد، چنان تکفیر نکن که گویی شرک ورزیده، جز آنان که قرآن از آنان نام برده.
خداوند- عزوجل- می فرماید:« همانا منافقین در پایین ترین درجه از آتش خواهند بود». و خویش را به کاری مشغول دار که از تو خواهند طلبید.
پندهای حکیمانه 2 به نقل از مصباح الشریعه و مفتاح الحقیقه، باب هفتادم، ص 213.
|
یکشنبه 91/10/17 ساعت 10:30 عصر | نوشته شده به دست
| ( نظرات )
|
بسم الله الرحمن الرحیم
آقای من! در نزد اولیاءالله مجرب است که اکثار ذکر شریف « یا حی یا قیوم یا من لا اله الا انت » موجب حیات عقل است. وقتی با خدایت خلوت کن که بدن استراحت کرده باشد و از خستگی به در آمده باشد و در حال امتلاء و اشتها نباشد، در آن حال با کمال حضور و مراقبت و ادب مع الله، خداوند سبحان را بدان ذکر شریف می خوانی، عدد ندارد، اختیار مدت با خود جنابعالی است مثلا در حدود 20 دقیقه یا بیشتر و بهتر اینکه کمتر از یک اربعین نباشد، بیشترش چه بهتر.
نامه ها و برنامه ها، ص 226.